Aktuality
UŠO > Liberecký kraj > Aktuality
Vysvětlení sporného rozhodnutí

12.12.2016 16:26 | Pilnáčková Kateřina | Přečteno: 762×

Dne 10.12.2016 na ZT SČOŠS v Černicích se v zápase dvojic ve hře criket zapíchla šipka Papežíkovi do středu (který bylo zapotřebí hodit pro vítězství v zápase), ale nezapočítala se. Jelikož šipka možná zavadila o již zapíchlou šipku. Byl jsem k tomuto spornému hodu přizván jako rozhodčí turnaje a rozhodl jsem, že hod není platný. Toto rozhodnutí bylo mylné a tímto se dvojici Papežík Karel a Schieferdecker Václav ml. omlouvám za svoje špatné rozhodnutí, které ukončilo jejich účast v turnaji.

Dle pravidel (kde to bohužel není dle mého úplně přesně specifikováno) platí, že šipka která rozhodne o ukončení legu se vždy počítá tak, že se započítá to, kde doopravdy zůstala zapíchnutá (jako při steelech) a ne jestli možná o nějakou jinou šipku zavadila.

Ještě jednou se omlouvám a doufám, že toto vysvětlení pravidel si budou všichni pamatovat včetně mě. Děkuji za pochopení předseda SČOŠS Minařík Jiří

© 2005-2016 Unie šipkových organizací | Designed by © 2014 Petr Gondek | Developed by © 2005-2016 Ing. Martin Lenz
Webmaster | Data dodává systém Leguan © 2002-2016 Ing. Martin Lenz | Poslední synchronizace: 14.12.2017 11:10

Vytištěno z webového portálu http://www.sipky.org © 2005-2016 Unie šipkových organizací dne 14.12.2017 11:10:40